DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

TARSUS’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yayınlanma Tarihi : Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Tarsus ilçe örgütü tarafından uygulanan ‘Dayanışma Ekmeği Projesi’nin, ülkenin içine sürüklendiği ekonomik darboğaz döneminde örnek bir davranış olduğunu söyledi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal’ı, TBMM’deki makam odasında kabul etti.CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Tarsus ilçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Ozan Varal, bağışlanan unların, gönüllü kadınlar tarafından yufka ekmek yapılarak vatandaşlara ulaştırıldığı ‘Dayanışma Ekmeği Projesi’ ile ilgili bilgiler verdi.

‘HİÇBİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK’

Ülkenin içine sürüklendiği durumdan çıkışın erken seçim olduğunu yineleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, her gün gelen zamlar nedeniyle yurttaşların, en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamaz duruma getirildiğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin sosyal projeleriyle vatandaşların yanlarında olduklarını söyleyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Örgütlerimiz de gerçekten güzel çalışmalara imza atıyorlar. Tarsus İlçe örgütümüz tarafından uygulanan ‘Dayanışma Ekmeği’ çalışması örnek bir proje. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Tarsus bizler için özel bir yer. Her zaman söylediğimiz gibi CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecektir. Belediyelerimiz ve örgütlerimiz yaptıkları örnek çalışmalarla bunu göstermişlerdir” dedi.

GENEL BAŞKANA YUFKA EKMEK GÖTÜRÜLDÜ

Yoğun programına rağmen kabulünden dolayı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerini ileten İlçe Başkanı Av.Ozan Varal ise Tarsus’tan götürdüğü yufka ekmeklerden ikram etti.

Tarsus İlçe Örgütü olarak programlı şekilde sürekli mahalle ziyaretlerinde bulunduklarını ifade eden İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Gittiğimiz her yerde aile destekleri sigortasını anlatıyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle köylerimizde ‘Köy Şenlikleri’ düzenleyerek, sosyal içerikli, eğitici, öğretici ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Toplantılar düzenliyoruz ve toplumun her kesimleri ile görüşerek düşüncelerini alıyoruz; projelerimizden ve çalışmalarımdan bahsediyoruz” şeklinde konuştu.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Tarsus ilçe örgütü tarafından uygulanan ‘Dayanışma Ekmeği Projesi’nin, ülkenin içine sürüklendiği ekonomik darboğaz döneminde örnek bir davranış olduğunu söyledi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal’ı, TBMM’deki makam odasında kabul etti.CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Tarsus ilçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ve İlçe Gençlik Kolları […]

DEVAMINI OKU
reklam

YORUM YAP